Kom på højskole

På Højskolen Østersøens lange kurser inviterer vi mennesker fra hele Europa inden for til 18 ugers samvær, samtale og højt kvalificeret undervisning.

Her kan du forbedre dine sprogfærdigheder, forberede dig til et ophold som skiinstruktør i Østrig, beskæftige dig med international politik og blive outdoor-guide. Vi tilbyder en unik kombination af debatter, workshops, arrangementer, udflugter og højskoleliv når det er allerbedst.

Forår

Forårets lange kursus på Højskolen Østersøen finder sted fra den 12. januar til 17. maj 2019. 

International linje

Bliv klar til det europæiske ungdomstopmøde som afholdes til maj på 10 danske højskoler og på den nybyggede Ungdomsø på det gamle Middelgrundsfort ud for København. Højskolen Østersøen er medvært for ungdomstopmødet og har tidligere været med i det internationale topmøde Unleash, hvor 1.000 unge fra hele verden var inviteret til Danmark for at finde løsninger til klodens største udfordringer. Nu kan du være med til at skabe en vision for fremtidens Europa og samtidig blive en del af et stærkt højskole-fællesskab med fokus på international politik, kultur og sprog. Vi inviterer til et forår med debat, samvær, indblik og udsyn.

Outdoor-guide

Du brænder for livet med højt til himlen og store horisonter. Du brænder for fællesskab, for venskab og for at tage ansvar for andre. Du har mod på eventyr, frisk luft og nye oplevelser. Så er vores nye linie som outdoor-guide lige noget for dig. Vi styrker dine sproglige og sociale kompetencer og du bliver en del af et stærkt højskole-fællesskab. Måske har du lyst til at blive MTB-guide, SUP-guide, hiking-guide eller kultur- og storbyguide. Vi forbereder dig til guidelivet og hjælper med at formidle job efterfølgende på en spændende destination verden rundt. Du får intensiv sprogundervisning og indgår allerede på højskolen i et internationalt miljø. Tag et oplevelsesår som guide og kom ud i verden!

Tilmeld dig nu