Forside » Højskoleophold

Højskoleophold på Østersøen

HØ er en højskole for dig, der gerne vil have mere viden om verden omkring dig, om det er natur, samfund, kultur eller eventyret der trækker dig.

Vi lægger stor vægt på faglighed, hvor tværfaglighed spiller en afgørende rolle. På linjerne vil du gå i dybden og komme til at praktisere den viden du lærer, det kan være i baggårdslandbruget, på en alpetop, i skoven eller gennem debat.

For mange er det en forløsende oplevelse at komme på højskole, nogle kommer for at fordybe sig fagligt med et emnefelt de finder interessante og vil vide mere om. Andre kommer for oplevelsen og tager det med der kommer på vejen. For andre er det eksistentielle spørgsmål i livet, hvor der måske skal ro til forandring.

Uanset hvad der ligger til grund for dine overvejelser, vil du blive mødt af et trygt miljø, hvor du vil få plads og mulighed for at kunne udforske, undersøge og undres.

Har du spørgsmål eller vil du gerne besøge skolen kan du altid kontakte Pernille på tlf. +45 2815 4778 eller sende hende en mail på pe@hojoster.dk

Holdstart

Start Varighed Pris pr. uge
Januar d. 11.01.2020 – 21.06.2020 23 uger 1.300 kr.
August d. 01.08.2020 – 19.12.2020 20 uger 1.300 kr.
TILMELD

Hverdagen på HØ

Vi starter dagen ud med morgensamling på tværs af alle linjer, her har vi både fællessang og oplæg om diverse emner. Herefter har du timer inden for dit linjefag og dine valgte valgfag. Om aftenen er der alt fra fritimer, koncerter, oplæg, debat og sangaftener.

Højskolen ligger smukt ud til Aabenraa Fjord, hvor du både kan spille beachvolley, ro kajak, SUP, bade og få sand mellem tæerne.

Du bor på skolen under dit ophold, der er bad og toilet på alle værelserne.

Læs meget mere om linjerne nedenfor og ellers er du altid velkommen til at komme forbi til en snak og kop kaffe.

Velkommen til Østersøen!

Linjer

Du kan vælge mellem 4 linjer på vores højskole; Instruktør, Natur:Retur, Experimenta og Verdensborger. Du kan læse meget mere om de fire linjer ved at klikke på billederne nedenfor.

INSTRUKTØR

VERDENSBORGER

NATUR RETUR

EXPERIMENTA

Tilmeld dig det lange højskoleophold allerede i dag og få oplevelser for livet på Højskolen Østersøen

TILMELD