International linje

Bliv klar til det europæiske ungdomstopmøde som afholdes til maj på 10 danske højskoler og på den nybyggede Ungdomsø på det gamle Middelgrundsfort ud for København. 
På den internationale linje møder du unge fra hele Europa og du kan være med til at skabe en vision for fremtidens Europa. Samtidig bliver du en del af et stærkt højskole-fællesskab med fokus på international politik, kultur og sprog. Vi inviterer til et forår med debat, samvær, indblik og udsyn.

Højskolen Østersøen har tidligere været med i det internationale topmøde Unleash, hvor 1.000 unge fra hele verden var inviteret til Danmark for at finde løsninger til klodens største udfordringer.

Fag på Østersøen

Du har indflydelse på skemaet og kan blandt andet vælge mellem samfundsfaglige fag som politik, bæredygtighed, filosofi og psykologi. Sportslige fag som mountainbike, outdoor, sauna og halsport hvor du kommer til at nyde godt af byens fantastiske faciliteter, både i byen, i skoven og på vandet. Du vælger også et eller flere sproglige fag. Her kan du vælge mellem tysk, russisk, engelsk, polsk og fransk.

På den internationale linje vil du under alle omstændigheder komme til at stifte bekendtskab med europæisk politik, internationale relationer og østeuropæisk kultur og samfund.

På værelset

Du kan enten bo på enkelt eller dobbeltværelse. Dit værelse er dit hjem og derfor lægger vi stor vægt på, at du og din værelseskammerat her det godt sammen. På alle værelser er der eget bad og egen terrasse eller altan hvor I kan hygge jer sammen i fritiden.

Samvær på skolen

Når du er elev på Østersøen, er højskolen dit hjem. Du kommer til at dele din hverdag med både lærere og personale både i og udenfor timerne. Det giver en helt særlig stemning. Du vil også få mulighed for at sætte dit helt eget præg på skolen ved at engagere dig i skolens barudvalg, arrangere elevaften eller andre projekter. Hele Højskolen Østersøens personale glæder sig til at tage imod dig til et fantastisk forårskursus i 2019.

Kurset finder sted fra den 12. januar til 17. maj. Du betaler 1.295,- kr. pr. uge for højskoleopholdet på dobbeltværelse. Hvis du ønsker at bo på enkeltværelse, koster det 400,- kr. ekstra pr. uge.

For at tilmelde dig bedes du udfylde nedenstående tilmeldingsskema. Du kan ringe til os på tlf. 7462 4700 hvis du har spørgsmål.