Tilmelding til Højskolen Østersøens jubilæumsfest

22. september kl. 11.00-15.00

Højskolen Østersøen i Aabenraa fylder 25 år i efteråret 2018 og det vil vi gerne fejre med alle vores samarbejdspartnere, bestyrelse, nuværende og tidligere medarbejdere, kursister og alle venner af huset. Det vil glæde os at se dig til festen lørdag den 22. september fra kl. 11.00 til 15.00.

Programmet byder på velkomst ved bestyrelsesformand Jens Andresen og en festtale ved kulturminister Mette Bock. Samtidig med jubilæet holder vi reception for højskolens nye forstander, Hanne Fischer, der er tiltrådt den 1. maj.

På dagen kan du også møde de nuværende lange kursister, herunder vores skilærer-elever, som rejser til Østrig for at arbejde i den kommende vintersæson, og vores japanske elever.

Køkkenchef Anja Holst byder på en lækker buffet og dejlige kager og musiklærer Niels Troldborg fører os igennem fællessang – helt i højskolens ånd. Tidligere pædagogisk leder på højskolen Ulrike Patzke præsenterer Jubilæumsskriftet, som bliver uddelt på dagen.

Højskolen Østersøen ønsker sig ingen gaver, men hvis du ønsker at donere et beløb til en værdigt trængende elev så indsæt venligst pengene på: 7930 1278507. Mærk overførslen ”Donation 25-års jubilæum”.

Kom og vær med til en festlig fejring af højskolens jubilæum!