Forside » Korte Kurser

Korte kurser

Højskolen Østersøen tilbyder en lang række af forskellige korte kurser, der typisk er af en uges varighed. Kurserne er både til sjælen, ånden og kroppen.

Dette efterår kan vi tilbyde et bredt kursuskatalog, hvor traditionelle, såvel som nye kurser bliver afholdt. Om du er til kultur, musik, kunst, opera, ballet eller naturliv, filosofi, tango eller jul, så er vi ret overbevidste om at vi har et fantastisk kursustilbud til dig.

Og så kan du selvfølgelig komme og fejre nytår!

Nedenfor kan du kigge på vores kalender, inde under hvert kursus finder du kursusbeskrivelse, program og praktiske informationer. Har du spørgsmål eller lyst til at få tilsendt et kursuskatalog, kan du altid tage kontakt til os på mail: info@hojoster.dk eller ringe på tlf.: +45 7462 4700

Vi glæder os til at se jer på Højskolen Østersøen

På Højskolen Østersøen har vi valgt at inkludere alle dele af opholdet i prisen for kurset. Vi synes det er nemmere for dig at gennemskue hvad du får, og vi slipper for at skrive en masse med småt!

På ekskursioner er alle entréer og programlagte måltider inkluderet. Hvis måltiderne ikke er inkluderet, skriver vi det tydeligt i programmet.

Da det efterhånden er længe siden toget standsede ved banegården i Aabenraa, tilbyder vi dig gratis afhentning ved Tinglev station den dag kurset starter og når du skal hjem igen. Inden kursusstart modtager du et praktisk brev hvoraf det fremgår hvilken togforbindelse du skal vælge, hvis det skal passe bedst med afhentningstidspunktet.

Du betaler ikke ekstra for sengetøj og håndklæder når du er på kort kursus hos os.

Køkkenet sørger for fuld forplejning hele døgnet. Lige fra du står op hvor de disker op med et sundt og nærende morgenmåltid til om aftenen hvor der serveres varm kaffe og the.

Vil du se tidligere kurser? Så klik dig ind her