Projekbeskrivelse

Midsommer ved Fjorden

23. juni – 29. juni 2019

TILMELDING

Midsommer ved Fjorden

De lyse nætter kulminerer og midsommeren er over os. På Højskolen Østersøen slår vi dørene op for sommeren og fejrer Sankt Hans med et program fyldt med nogle af de skønneste ting Sønderjylland kan byde på ved denne tid. Programmet krydres med inspirerende foredrag om kunst, musik og stof til eftertanke. Vi skal på ekskursion til marsk og Vadehavsregionen, besøge den store NordArt-udstilling ved Rendsburg og Nolde Museet samt en tur ud på det smukke Løjt Land og slutte ugen af med kaffe og lagkage på den navnkundige restaurant Knapp.

Kom og lad os sammen sætte pris på sommeren med solskin, sang og samvær.

Priser

Du kan vælge om du ønsker at bo på enkelt eller dobbeltværelse. Hvis du ønsker at bo på enkeltværelse betaler du en merpris på 600 kr. Hvis du ønsker at bo sammen med en ven eller veninde, kan dette også arrangeres.

DKK 4.800,- (Dobbeltværelse) / DKK 5.400,- (Enkeltværelse)

Alt inkluderet

På Højskolen Østersøen har vi valgt at inkludere alle dele af opholdet i prisen for kurset. Vi synes det er nemmere for dig at gennemskue hvad du får, og vi slipper for at skrive en masse med småt!

På ekskursioner er alle entréer og programlagte måltider inkluderet. Hvis måltiderne ikke er inkluderet, skriver vi det tydeligt i programmet.

Da det efterhånden er længe siden toget standsede ved banegården i Aabenraa, tilbyder vi dig gratis afhentning ved Tinglev station den dag kurset starter og når du skal hjem igen. Inden kursusstart modtager du et praktisk brev hvoraf det fremgår hvilken togforbindelse du skal vælge, hvis det skal passe bedst med afhentningstidspunktet.

Du betaler ikke ekstra for sengetøj og håndklæder når du er på kort kursus hos os.

Køkkenet sørger for fuld forplejning hele døgnet. Lige fra du står op hvor de disker op med et sundt og nærende morgenmåltid til om aftenen hvor der serveres varm kaffe og the.

Kursusprogram

Her er et uddrag af kursusprogrammet for Midsommer ved Fjorden

  • Ekskursion til marsk og vadehavsområdet
  • Besøge Rendsburg og Nolde museet og se udstillingen NordArt
  • Smuk gåtur ved Løjt Land

Se det fulde program her

Kursusansvarlig: Niels Troldborg og Anja Kjølby

Niels Kristian Troldborg er uddannet i Musikvidenskab fra Århus Universitet og som pianist fra solistklassen ved det Jyske Musikkonservatorium, og har været efterskolelærer på Ingstrup Efterskole og Højskolelærer på Løgumkloster Højskole før han kom til Højskolen Østersøen. Her på skolen underviser Niels i klaver, musik, kor og sang, holder foredrag om musik og musikrelaterede emner på korte og lange kurser, og spiller klaver til morgensang, fællessang, koncertaftner, sangaftner mv.

Anja Kjølby er uddannet fra Den Frie Lærerskole, Ollerup, med speciale i billedkunst. Hun fortæller: “Jeg har været mange år i højskolebranchen som kunstlærer og kursusleder, men har også de seneste år arbejdet som natur- og kulturformidler hos Sort Safari. På højskolen står jeg primært for tilrettelæggelse af de korte kurser samt kursusledelse. Og så holder jeg foredrag om kunst. Desuden underviser jeg i værkstedsfag som tegning, akvarel og collage. Privat er jeg passioneret have-ejer, og derudover dyrker jeg latter, læselyst og langsomhed – kun for fornøjelsens skyld.

Kursusundervisere:

  • Niels Bjørn Wied

Tilmeld dig via denne formular 

TILMELDING