Project Description

Musik & Kunst

08. september – 14. september 2019

TILMELDING

Vi har sammensat et sandt festfyrværkeri af musik og kunstoplevelser denne uge, hvor vi byder på både  Tjajkovskijs berømte første klaverkoncert på ”Theater Itzehoe”, sæsonåbningskoncert i Alsion med præsentation af orkestrets nye chefdirigent  Johannes Wildner, og den spændende udstilling ”Essens – Hovedlinjer i nordeuropæisk kunst” på Tønder kunstmuseum. Højskolelærer Anja Kjølby forbereder os på kunstoplevelserne, og Niels Troldborg vil i ugens løb fortælle om komponisterne Tjaikovskij, Dvorak og Carl Nielsen og de værker vi skal opleve.

Mød også højskolens nye forstander Morten Erbs, pianist Jesper René, historiker Jørn Buch og Højskolelærere Kaare Melgaard og Niels Bjørn Wied der vil sætte både historisk, litterært og filosofisk perspektiv på oplevelserne.

Se det fulde program her

Praktiske informationer

Husk at medbringe pas/billedlegitimation samt Euro

Priser

Du kan vælge om du ønsker at bo på enkelt eller dobbeltværelse. Hvis du ønsker at bo på enkeltværelse betaler du en merpris på 600 kr. Hvis du ønsker at bo sammen med en ven eller veninde, kan dette også arrangeres.

DKK 5.100,- (Dobbeltværelse) / DKK 5.700,- (Enkeltværelse)

Alt inkluderet

På Højskolen Østersøen har vi valgt at inkludere alle dele af opholdet i prisen for kurset. Vi synes det er nemmere for dig at gennemskue hvad du får, og vi slipper for at skrive en masse med småt!

På ekskursioner er alle entréer og programlagte måltider inkluderet. Hvis måltiderne ikke er inkluderet, skriver vi det tydeligt i programmet.

Da det efterhånden er længe siden toget standsede ved banegården i Aabenraa, tilbyder vi dig gratis afhentning ved Tinglev station den dag kurset starter og når du skal hjem igen. Inden kursusstart modtager du et praktisk brev hvoraf det fremgår hvilken togforbindelse du skal vælge, hvis det skal passe bedst med afhentningstidspunktet.

Du betaler ikke ekstra for sengetøj og håndklæder når du er på kort kursus hos os.

Køkkenet sørger for fuld forplejning hele døgnet. Lige fra du står op hvor de disker op med et sundt og nærende morgenmåltid til om aftenen hvor der serveres varm kaffe og the.

Kursusprogram

Her er et uddrag af kursusprogrammet for Musik & Kunst

  • Foredrag af historiker og foredragsholder Jørn Buch
  • Foredrag og debat med forstander Morten Erbs
  • Ekskursioner til musik og kunstoplevelser

Se det fulde program her

Kursusansvarlig: Niels Troldborg

Andre kursusundervisere:

  • Morten Erbs
  • Kaare Meldgaard
  • Niels Bjørn Wied
  • Pianist Jesper René
  • Fordragsholder og historiker Jørn Buch

Tilmeld dig via denne formular