Projekbeskrivelse

Vandrekursus: Sønderjyske Landskaber

26. maj – 01. juni 2019

Afholdt!

Vandrekursus: Sønderjyske Landskaber

Livets gang afspejler sig i selve det at gå. Det sønderjyske landskab byder på mange gode vandreture og her i slutningen af maj måned i ugen op til Kr. Himmelfart byder Højskolen Østersøen på en uge med vandreture, hvor vi skal berøre landskabet og lade det berøre os. Turene går til skovene omkring Aabenraa, langs Gendarmstien, der afgrænser Danmark mod syd og på Vadehavsøen Rømø, hvor der kan opleves både strand og diger. Vi skal også til Årø og smage på lokal dansk vin undervejs. Der er ikke noget mere samværsskabende end det at gå en tur sammen, dele samtale og bevægelse mens man med fødderne bevæger sig fremad. Snør derfor skoene og pak rygsækken med godt humør og bevæg fødderne ud i det sønderjyske landskab.

Kurset afholdes parallelt med akvarel- og collagekursus, og der vil være fællesaktiviteter i form af foredrag, aftenarrangementer og morgensang med deltagerne fra dette hold. Læs mere om akvarel- og collagekurset 

Vandreturene er på mellem 10-18 km.

Medbring gerne en rygsæk til, mad og drikkevarer. Husk pas/billedlegitimation!

Praktiske oplysninger

Medbring gerne en rygsæk til, mad og drikkevarer. Husk pas/billedlegitimation!

Vandreturene er på mellem 10-18 km.

Priser

Du kan vælge om du ønsker at bo på enkelt eller dobbeltværelse. Hvis du ønsker at bo på enkeltværelse betaler du en merpris på 600 kr. Hvis du ønsker at bo sammen med en ven eller veninde, kan dette også arrangeres.

DKK 4.700,- (Dobbeltværelse) /  DKK 5.300,- (Enkeltværelse)

Alt inkluderet

På Højskolen Østersøen har vi valgt at inkludere alle dele af opholdet i prisen for kurset. Vi synes det er nemmere for dig at gennemskue hvad du får, og vi slipper for at skrive en masse med småt!

På ekskursioner er alle entréer og programlagte måltider inkluderet. Hvis måltiderne ikke er inkluderet, skriver vi det tydeligt i programmet.

Da det efterhånden er længe siden toget standsede ved banegården i Aabenraa, tilbyder vi dig gratis afhentning ved Tinglev station den dag kurset starter og når du skal hjem igen. Inden kursusstart modtager du et praktisk brev hvoraf det fremgår hvilken togforbindelse du skal vælge, hvis det skal passe bedst med afhentningstidspunktet.

Du betaler ikke ekstra for sengetøj og håndklæder når du er på kort kursus hos os.

Køkkenet sørger for fuld forplejning hele døgnet. Lige fra du står op hvor de disker op med et sundt og nærende morgenmåltid til om aftenen hvor der serveres varm kaffe og the.

Kursusprogram

Her er et uddrag af kursusprogrammet for Vandrekurset

  • Vandreturer til Vadehavet, Årø og Aabenraa
  • Foredrag

Se det fulde program lige her

Kursusansvarlig: Kaare Meldgaard

Andre kursusundervisere:

  • Niels Bjørn Wied
  • Niels Troldborg
  • Anja Kjølby

Kurset er afholdt. Hold dig opdateret på siden for at finde lignende kurser.