Forside » Linjerne

SKIINSTRUKTØR

NATUR:RETUR

VERDENSBORGER

Linjerne

På Højskolen Østesøen tilbyder vi tre forskellige linjer. Du kommer til at have majoriteten af dine fag indenfor dit linjefag, men du vil møde mennesker på kryds af de tre linjer. Det er vores erfaring at det giver den største dynamik og det største fællesskab.

Linjerne er delt op i Ski, Natur:Retur og Verdensborger.

skilinjen lærer du at blive skiinstruktør, du får de sproglige, sociale og faglige kompetencer til at komme 4 måneder til Østrig som skiinstruktør, din underviser Nikolaj Qvist tager dig med på en uforglemmelig rejse, hvor sammenhold og oplevelser er nøgleordene.

Med Natur:Retur går vi all-in på bæredygtighed, miljø og klima, du vil sammen med andre unge mennesker arbejde tæt sammen med biolog Katrine Turner. Katrine har et CV fyldt med oplevelser og opnåelser indenfor bæredygtighed. Du vil få værktøjerne til at kunne gå aktivt ud i verden og arbejde med bæredygtighed efter dit højskoleophold.

Verdensborger vil du, udover at få en bred viden omkring vores samfund, lokalt, regionalt og globalt, også blive klædt på til at efterfølgende at kunne arbejde i praksis efter opholdt.

Vi har et stort kontaktnetværk i hele verden, og hjælper dig videre i det du vil arbejde med efterfølgende

TILMELD