FORSTANDER

LÆRERE

km@hojoster.dk

Kaare betyder den krølhårede – og jeg har til tider en krøllet hjerne, hvad enten det gælder at filosofere over livets store spørgsmål, eller finde nye områder at udforske sammen med mine elever. Jeg nyder gode samtaler og aktivt samvær – og frem for alt at møde mennesker fra hele Europa som kan berige vores hverdag her på højskolen.

kp@hojoster.dk

Jeg er journalist, forfatter og it-nørd. Tidligere teknologiredaktør på ComON.dk og Computerworld, og skribent for Politiken og mange andre medier i ind- og udland. Jeg underviser blandt andet i mediefag, teknologi og sprog. Samtidig fungerer jeg som it-ansvarlig og koordinator for højskolens lange og korte kurser og står for højskolens online-markedsføring.

ak@hojoster.dk

Jeg er uddannet fra Den Frie Lærerskole, Ollerup, med speciale i billedkunst. Jeg har været mange år i højskolebranchen som kunstlærer og kursusleder, men har også de seneste år arbejdet som natur- og kulturformidler hos Sort Safari. På højskolen står jeg primært for tilrettelæggelse af de korte kurser samt kursusledelse. Og så holder jeg foredrag om kunst. Desuden underviser jeg i værkstedsfag som tegning, akvarel og collage. Privat er jeg passioneret have-ejer, og derudover dyrker jeg latter, læselyst og langsomhed – kun for fornøjelsens skyld.

nt@hojoster.dk

Niels Kristian Troldborg er uddannet i Musikvidenskab fra Århus Universitet og som pianist fra solistklassen ved det Jyske Musikkonservatorium, og har været efterskolelærer på Ingstrup Efterskole og Højskolelærer på Løgumkloster Højskole før han kom til Højskolen Østersøen. Her på skolen underviser Niels i klaver, musik, kor og sang, holder foredrag om musik og musikrelaterede emner på korte og lange kurser, og spiller klaver til morgensang, fællessang, koncertaftner, sangaftner mv.

xj@hojoster.dk

Jeg er kineser og har undervist i kinesisk sprog og kultur samt Taichi og Qi gong på højskoler, AOF og folkeskoler siden 2008. Da jeg selv har fået stort udbytte af Tai-chi og Qi gong, ville jeg gerne give det videre til andre Jeg prøver at kombinere det bedste fra både den danske og kinesisk måde at undervise på. .

Morten Gliemann

Jeg er journalist af uddannelse, og har i de senere år undervist meget i sprog. Jeg har skrevet en del for Kristeligt Dagblad og lejlighedsvis også for Weekendavisen og Journalisten. Bidrag til et par bøger er det også blevet til. Jeg har boet og arbejdet i USA, Sverige, Portugal, Mozambique, Guiné-Bissau og Brasilien. Jeg er far til to, og elsker yoga.

Jimmi Ekløv

je@hojoster.dk

Jeg har læst teologi og journalistik og har tilbragt mange år i Sverige, hvor jeg arbejdede på landsdækkende TV. Så kristendom, religion, etiske debatter,  journalistik og kommunikation er noget som interesserer mig meget. Fodbold og svømning er også en af mine helt store passioner. Yndlingskunstnere er Raphael, Botticelli, og Thorvaldsen. Clint Eastwood anser jeg som en stor fortæller og en rigtig god instruktør. Musikalsk er jeg til Mozart, Vivaldi og Indie.

Sabine Otten

Jeg er gymnasielærer med fagene spansk og tysk og elsker at formidle viden på en sjov og spændende måde med masser af variation. Jeg har undervist på et gymnasie i Odense i 5 år og kommer oprindeligt fra Tyskland. Jeg elsker at rejse og være ude i naturen. For eksempel tager jeg meget ud og vandre, løber, suser rundt på inline skates eller min cykel. På skolen underviser jeg i tysk på de lange kurser, som forbereder eleverne til at komme til Østrig og blive skilærere og om morgenen giver jeg eleverne en god start med yoga.

Jutta Skov Hansen

Jeg har læst erhvervssprog og international erhvervs-kommunikation og er uddannet cand.ling.merc. i tysk på Århus Universitet i 2015. Tidligere har jeg afsluttet en erhvervssproglig diplomuddannelse (ED) i tysk fra SDU i 2010. Jeg har boet en del år i Hamborg, hvor jeg er speditøruddannet. Derudover har jeg arbejdet inden for forskellige områder i Tyskland og Danmark, f.eks. shipping, bygge- og advokatbranchen. Efter endt studium i Århus har jeg undervist de navigatørstuderende på Marstal Navigationsskole. På højskolen underviser jeg bl.a. eleverne på de lange kurser i tysk. Jeg elsker at rejse, og i fritiden cykler jeg, dyrker pilates og bruger tid i haven.

KONTOR

Louise Nielsen

ln@hojoster.dk

Xiaoyu Jørgensen

xj@hojoster.dk

Karim Pedersen

kp@hojoster.dk

KØKKEN

Anja Holst

kokken@hojoster.dk

Chamilla Bossen

Mette Christiansen

Sissel Winterskov

Conny Grau

Jette Gjerlev

SERVICE

Martin Fangel

Flemming Hansen

Per Hamann