Outdoor-guide

Du brænder for livet med højt til himlen og store horisonter. Du brænder for fællesskab, for venskab og for at tage ansvar for andre. Du har mod på eventyr, frisk luft og nye oplevelser. Så er vores nye linie som outdoor-guide lige noget for dig. Vi styrker dine sproglige og sociale kompetencer og du bliver en del af et stærkt højskole-fællesskab. Måske har du lyst til at blive MTB-guide, SUP-guide, hiking-guide eller kultur- og storbyguide. Vi forbereder dig til guidelivet og hjælper med at formidle job efterfølgende på en spændende destination verden rundt. Du får intensiv sprogundervisning og indgår allerede på højskolen i et internationalt miljø. Tag et oplevelsesår som guide og kom ud i verden!

Kurset finder sted fra den 12. januar til 17. maj. Du betaler 1.295,- kr. pr. uge for højskoleopholdet på dobbeltværelse. Hvis du ønsker at bo på enkeltværelse, koster det 400,- kr. ekstra pr. uge.

For at tilmelde dig bedes du udfylde nedenstående tilmeldingsskema. Du kan ringe til os på tlf. 7462 4700 hvis du har spørgsmål.