Smag på Sønderjylland

15.  – 21. september 2019

Sønderjylland er en egn, som byder på en rig kulturhistorie, rummer storslået natur og hvor der er masser af muligheder for at finde spændende lokale produkter. Vi har sammensat et program, der går på kryds og tværs af landsdelen – fra Aabenraa Fjord til Nationalpark Vadehavet – og som er spækket med fortællinger samt gode smagsoplevelser. Vi skal bl.a. besøge den økologiske gård Hellevad Vandmølle og på vandretur på Vadehavets bund for at plukke en absolut delikatesse: østers. Der vil være smagsprøver fra det sønderjyske kaffebord, vinsmagning og foredrag om maleriske måltider, kultur- og naturhistorie, når vi sammen smager på Sønderjylland.

Du kan vælge om du ønsker at bo på enkelt eller dobbeltværelse. Hvis du ønsker at bo på enkeltværelse betaler du en merpris på typisk 600,- kr. Hvis du ønsker at bo sammen med en ven eller veninde, skal du blot oplyse personens navn ved tilmelding.

4.700,00 (Dobbeltværelse) / 5.300,00 (Enkeltværelse)

Alt inkluderet

På Højskolen Østersøen har vi valgt at inkludere alle dele af opholdet i prisen for kurset. Vi synes det er nemmere for dig at gennemskue hvad du får, og vi slipper for at skrive en masse med småt!

På ekskursioner er alle entréer og programlagte måltider inkluderet. Hvis måltiderne ikke er inkluderet, skriver vi det tydeligt i programmet.

Da det efterhånden er længe siden toget standsede ved banegården i Aabenraa, tilbyder vi dig gratis afhentning ved Tinglev station den dag kurset starter og når du skal hjem igen. Inden kursusstart modtager du et praktisk brev hvoraf det fremgår hvilken togforbindelse du skal vælge, hvis det skal passe bedst med afhentningstidspunktet.

Du betaler ikke ekstra for sengetøj og håndklæder når du tager på en kort kursus hos os.

Køkkenet sørger for fuld forplejning hele døgnet. Lige fra du står op hvor de disker op med et sundt og nærende morgenmåltid til om aftenen hvor der serveres varm kaffe og the.

Tilmeld dig lige her under