Tilmelding efterår 2017

Det næste lange kursus på Højskolen Østersøen finder sted d. 6. august– 16. december 2017.

For at tilmelde dig, skal du udfylde alle markerede felter i formularen herunder.
Du vil modtage en mail der bekræfter tilmeldingen. Så snart du har overført tilmeldingsgebyret på 1.000,- kr., er du sikret en plads på kurset.

Du overfører tilmeldingsgebyret til vores konto: Reg nr 7930 konto 1139246 (Kreditbanken, Aabenraa)

Hvis du er i tvivl om hvordan du tilmelder dig, er du altid velkommen til at kontakte os på 74 62 47 00. Mindstealderen for tilmelding er 17 1/2 år.

Priser 19-ugers kurser
Dobbeltværelse 995,- pr. uge
Enkeltværelse 1.395,- pr. uge
Studierejse 3.995,-
Tilmeldingsgebyr 1.000,- (som betales ved tilmelding)

Støttemuligheder

Den danske stat støtter dit højskoleophold massivt. Du betaler i virkeligheden en brøkdel af den reelle pris for højskoleopholdet. Derudover er der mulighed for at søge om individuel elevstøtte. Kriterierne for at søge reduktion i ugeprisen falder i følgende kategorier: Elever, hvis økonomiske forhold forhindrer et højskoleophold Elever med særlig interesse for sprog og kulturelle forhold elever fra de nye EU-lande

Elevstøtten kan maksimalt blive 200 kr. pr. uge. Alle ansøgninger bliver behandlet individuelt af skolens forstander. Uanset ovenstående kriterier er det udelukkende skolens vurdering, om der ydes individuel elevstøtte. Ansøgninger vurderes først, når du er tilmeldt. Spørg efter ansøgningsskemaet når du tilmelder dig kurset.