Bliv skilærer med Højskolen Østersøen

Fire måneder på højskole – fire måneder på de bedste skisportsteder i Østrig. En oplevelse for livet.

Skilærerprojektet ligger som et ekstra lag oven på det højskoleophold, der finder sted hvert forår og efterår på Højskolen Østersøen. Som deltager på Skilærer-holdet er du garanteret arbejde i den østrigske skisport-sæson i fire måneder – vi kalder det højskole med job-garanti. Vi skaffer jobbet til dig – du skal bare pakke skiene.

Næste hold starter til efteråret

Det næste Skilærer-hold starter den 10. august og kører frem til den 13. december 2019. Du får fire måneder ved havet og fire måneder i bjergene! I løbet af højskole-opholdet får du for alvor fyldt din sociale og sproglige værktøjskasse. Så er du helt klar til arbejdet i Østrig. Du tager afsted til Østrig sammen med dine venner fra højskolen og har dermed allerede et netværk på plads inden du lander på skibakkerne.

Avada Macbook Image

Hvorfor på højskole?

Formålet med de fire måneder er at klæde dig på til at håndtere de udfordringer du bliver stillet overfor, når du skal arbejde i Østrig. Det handler om at du er vant til at omgås vidt forskellige mennesker, og stadig få fællesskabet til at fungere. På Højskolen Østersøen kommer du til at indgå i et internationalt miljø, hvor du møder unge fra hele Europa. De erfaringer du gør dig på højskolen, kan du bruge, når det brænder på på pisterne, i hotellets peak hours eller i medarbejderhuset i Østrig.

Skulle du have lyst til at blive skiinstruktør, tjener eller arbejde med skiudstyr igennem Højskolen Østersøen, så sørger vi for at du bliver sprogligt godt klædt på til at undervise eller servere i en aktiv og til tider hektisk hverdag.

På Højskolen Østersøen er der naturligvis også mulighed for at blive en del af et aktivt miljø, så hvis du kan lide at træne holde dig i fysisk god form, så kan du melde dig til skigymnastik. Her bliver du fysisk forberedt til de mange timer på pisten.