Forside » Experimenta

Hvad er

Experimenta?

Hvilken vej skal man gå? Hvilken slags liv vil man gerne leve og hvorfor? Hvad er grundlæggende bidragende til ens eksistens? Og hvordan træffer man et oplyst valg, når oplysningsgrundlaget i stor udstrækning er mørkelagt?

Experimenta er linjen, hvor der er fokus på at bibringe den nødvendige viden og værktøjer til at eftersætte den karriere, uddannelse og det liv som man ønsker.

Kreativitet, innovation, iværksætteri og ledelse er gennemgående på dette kursus. Kurset er et eksperimentarium, hvor man skal prøve så mange ting af som muligt – og tilegne sig så bred en indsigt og forståelse som muligt.

Teori uden praktisk applikation er værdiløs.

A little less talking and a lot more action!!

Hvem er du?

Experimenta er for dig, der ønsker at udfordre dig selv på hvad du kan og skal bruge dit arbejdsliv på. Kurset er er for dig der gerne at hævet og udvidet horisonten og prøve kræfter med nye sider af dig selv og din kompetencer.

Et helt basalt spørgsmål kunne være: Skal jeg være lønmodtager eller selvstændig? Og hvordan kan jeg sammensætte de kompetencer jeg har brug for realisere mit mål?

Hvad du selv har med i bagagen, er ikke så vigtigt. Kurset er for alle og kræver ikke specifikke kundskaber og evner, da der tages udgangspunkt i hvor den enkelte er.

Kurset

 

Starter d. 11. januar og varer 23 uger. Du betaler 1.300 kr. om ugen for dit ophold, inkl. mad, værelse med bad/toilet og din undervisning.

TILMELD