Kom på højskole

På Højskolen Østersøens lange kurser inviterer vi mennesker fra hele Europa inden for til 18 ugers samvær, samtale og højt kvalificeret undervisning.

Her kan du forbedre dine sprogfærdigheder, forberede dig til et ophold som skiinstruktør i Østrig og beskæftige dig med international politik og bæredygtighed. Vi tilbyder en unik kombination af debatter, workshops, arrangementer, udflugter og højskoleliv når det er allerbedst.

Interesserer du dig for samfundet og vil du gerne være bedre rustet til at tage debatten? Så er den almene linje på Højskolen Østersøen lige noget for dig.

Den almene linje er for dig der overvejer om du skal læse en samfundsvidenskabelig uddannelse, blive samfundsfagslærer eller for dig som bare gerne vil være klogere på verden omkring dig. Du har en høj grad af valgfrihed og vil også kunne kombinere din linje med fag som bæredygtighed, havedyrkning, kunst & kreativitet og sport.

På den almene linje kommer du til at stifte bekendtskab med en række aktuelle og spændende emner, du kommer til at tilegne dig redskaber der udvider din horisont og gør det lettere at forstå samfundet omkring dig. Både på lokalt, regionalt og globalt niveau. På en let forståelig måde kommer vi omkring emner som international politik, syrienskrigere, EU, demokrati og meget mere.

Efterår

 Efterårets lange kursus holdes fra den 11. august til den 13. december.

Avada Macbook Image
Tilmeld dig nu