Forside » Højskoleophold

Højskoleophold på Østersøen

Østersøen er en højskole for dig, der gerne vil have mere viden om verdenen omkring dig. Det kan både være samfundsfagligt, lokalt eller globalt eller bæredygtighed, klima og permakultur.

Vi lægger stor vægt på høj faglighed, hvor tværfaglighed spiller en afgørende rolle. På linjerne vil du gå i dybden og komme til at praktisere den viden du lærer, det kan være i baggårdslandbruget, på en alpetop eller gennem debat.

For mange er det en forløsende oplevelse at komme på højskole, nogle kommer for at fordybe sig fagligt med et emnefelt de finder interessante og vil vide mere om. Andre kommer for oplevelsen og tager det med der kommer på vejen. For andre er det eksistentielle spørgsmål i livet, hvor der måske skal ro til forandring.

Uanset hvad der ligger til grund for dine overvejelser, vil du blive mødt af et trygt miljø, hvor du vil få plads og mulighed for at kunne udforske, undersøge og undres.

Har du spørgsmål eller vil du gerne besøge skolen kan du altid kontakte Pernille på tlf. +45 2815 4778 eller sende hende en mail på pe@hojoster.dk

Holdstart

Start Varighed Pris pr. uge
August d. 11.08.2019 4 måneder (18 uger) 1.295 kr.
September d. 22.09.2019 3 måneder (12 uger) 1.295 kr.
Januar d. 11.01.2020 5 måneder (23 uger) 1.295 kr.
Marts d. 14.03.2020 3 måneder (14 uger) 1.295 kr.
TILMELD

Hverdagen på Østersøen

Din dag starter med morgensamling på tværs af alle linjer, her har vi både fællessang og nogle gange oplæg til diverse emner. Herefter har du timer indenfor dit linjefag og dine valgte valgfag. Om aftenen er der alt fra fritimer, koncerter, oplæg, debat og sangaftener.

Højskolen ligger smukt ud til Aabenraa Fjord, hvor du både kan spille beachvolley, ro kajak, kitesurfe, bade og få sand mellem tæerne. Sønderjylland er kendt for dens smukke natur, med store vider, træer og umættelige resurser.

Du vil bo på skolen under dit ophold, der er bad og toilet på alle værelserne. Skolen er i sin tid tegnet af Friis og Moltke og fungerede sine første mange år som et hotel.

Læs meget mere om linjerne nedenfor og ellers er du altid velkommen til at komme forbi til en snak og kop kaffe.

Velkommen til Østersøen!

Young people embrassing eachother

Linjer

Du kan vælge mellem 3 linjer på vores højskole; Skiinstruktør, Natur:Retur og Verdensborger. Du kan læse meget mere om de tre linjer ved at klikke på billederne nedenfor.

INSTRUKTØR

VERDENSBORGER

NATUR RETUR

Tilmeld dig det lange højskoleophold allerede i dag og få oplevelser for livet på Højskolen Østersøen

TILMELD