Livet på Højskolen Østersøen

Et højskoleophold er for mange en intens oplevelse, hvor der både er fart på og samtidig plads til fordybelse. Både i undervisningen og de mennesker du møder.

Du bor på skolen, som har Danmarks smukkeste udsigt udover Aabenraa Fjord. Den ligger bogstavlig talt 50 meter væk og er kun skilt fra skolen af en vej. På 2 minutter har du sand under fødderne og vand at plaske i. Vi spiller både beachvolley og laver bål på stranden. Nogle kitesurfer og andre bader. Uanset hvad bliver du en del af et stort fællesskab. Hverdagene består af en god blanding undervisning, fælles aktiviteter, leg, udflugter, fest og hygge. Og selvom der ingen undervisning er i weekender vælger de fleste elever alligevel at blive på højskolen.

Med et højskoleophold får du en uforglemmelig oplevelse for livet, med masser af nye venskaber.

Linjer

Du kan vælge mellem 3 linjer på vores højskole; Skilærer i Østrig, Natur Retur og vores Almene linje. Du kan læse meget mere om de tre linjer ved at klikke på billederne nedenfor. De tre linjer indebærer nogle obligatoriske fag, men du kan også vælge valgfag indenfor alle linjerne.

Mand på ski i sneklædte bjerge