Project Description

Gourmet land

13. – 19. oktober 2019

Tag på en gastronomisk rejse hvor vi dykker ned i både øl-, vin-, og kaffebrygnings kunst, smager på noget af det bedste inden for dansk produktion og går på opdagelse i det fantastiske skatkammer af lækkerbiskner som vores egen natur rummer. Alt sammen krydret med gode foredrag, gastronomiske værksteder og hyggelig højskolestemning. Et skarpt hold af specialister står klar til at guide jer igennem denne smagsmæssige opdagelsesrejse. Hver aften vil vores kok trakterer med et unikt måltid lavet på lokale og bæredygtige råvarer. På samme tid skal vi selv smøge ærmerne op og kreere i køkkenet under kyndig vejledning af Højskolen gastronomiske spidser.

Kursusleder: Niels Bjørn Wied & vores kokke Klaus Græns og Francois Top

Priser

5.900 kr. for enkeltværelse

5.300 kr. for dobbeltværelse

TILMELD

Kursusprogram

Program kommer snarest

TILMELD