Projekbeskrivelse

Familiekursus: Natur i Børnehøjde

14. – 20. juli 2019

UDSOLGT!

Skriv jer på venteliste, ved at ringe på tlf. +45 7462 4700

Vi har stadig pladser på vores familiekursus Valhals Verden fra d. 07. juli til 13. juli

Natur i Børnehøjde

Tag på sommerferie i naturens tegn. Kom og leg, lær og udforsk naturen i det sønderjyske, med skove, Vadehavet og videnskabsparken Universe. Naturen er fuld af forunderlige ting, som vi kan lære af og lege med. Tag på udflugt til Vadehavet for at vade i ”slik”, klappe en fisk og høre om alle fuglene og dyrene derude. Udforsk naturens verden i Universe, hvor vi først bygger vores egen raket og affyrer den, og derefter leger med alle de spændende eksperimenter, der er på stedet. Og kom på besøg på den lokale brandstation hvor vi skal lære at slukke brande. Tag med i skoven for at finde mad og gå på skattejagt efter den gemte skat – eller glæd dig til at lege på stranden lige nedenfor højskolen.

Snup gummistøvlerne og tag med ud i naturens forunderlige verden.

Se det fulde kursusprogram lige her.

Priser

Du kan vælge om du ønsker at bo på enkelt eller dobbeltværelse. Hvis du ønsker at bo på enkeltværelse betaler du en merpris på typisk 600,- kr. Hvis du ønsker at bo sammen med en ven eller veninde, skal du blot oplyse personens navn ved tilmelding.

Bemærk: En person med barn/børn skal betale for enkeltværelse

Voksne DKK 4.500,- pr. person (Dobbeltværelse) / DKK 5.500,- pr. person (Enkeltværelse)

Børn: 0-1 år Gratis / 2-7 år DKK 1.500,- / 8-14 år DKK 1.900,-

Alt inkluderet

På Højskolen Østersøen har vi valgt at inkludere alle dele af opholdet i prisen for kurset. Vi synes det er nemmere for dig at gennemskue hvad du får, og vi slipper for at skrive en masse med småt!

På ekskursioner er alle entréer og programlagte måltider inkluderet. Hvis måltiderne ikke er inkluderet, skriver vi det tydeligt i programmet.

Da det efterhånden er længe siden toget standsede ved banegården i Aabenraa, tilbyder vi dig gratis afhentning ved Tinglev station den dag kurset starter og når du skal hjem igen. Inden kursusstart modtager du et praktisk brev hvoraf det fremgår hvilken togforbindelse du skal vælge, hvis det skal passe bedst med afhentningstidspunktet.

Du betaler ikke ekstra for sengetøj og håndklæder når du tager på en kort kursus hos os.

Køkkenet sørger for fuld forplejning hele døgnet. Lige fra du står op hvor de disker op med et sundt og nærende morgenmåltid til om aftenen hvor der serveres varm kaffe og the.

Kursusprogram

Oplev den danske natur fra helt nye vinkler. På ‘Natur i verdensklasse’ kommer du på blandt andet på vandreture, østerssafari, ligesom du kommer til at få oplæg og foredrag omkring den danske natur. Få en helt unik oplevelse i verdensklasse hvor naturen er centrum.

Se hele programmet lige her

Kurset er udsolgt! Skriv jer på venteliste, ved at ringe på tlf. +45 7462 4700