Indlæser Begivenheder
TILMELD

Det er også fuldstændig ligegyldigt hvad I kommer med i bagagen af tango-, danse- eller madlavningskundskaber.

Kurset er tænkt til jer der er i et parforhold, uanset om i bor sammen eller ej, om I er 25 eller 70 år, om I har været sammen i et eller 40 år.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Højskolen Østersøen!

Tag jeres flotteste tøj med, så I er klar til at danse, charmere og have en fest.

Der skal to til tango

Kom med til et festfyrværkeri af et kursus der udfordrer vores tanker og tilgang til hverdagens trummerum. Med udgangspunkt i den latinamerikanske kultur, der kommer til udtryk gennem dans, musik, gastronomi og samvær, tager vi jer med på en rejse.

Ugen byder på en nøje sammensat blanding af tango, musik, mad, drinks, foredrag og oplæg.

I selv de bedste parforhold er der altid plads til udvikling. Vi udvikler os indenfor sport, arbejde og vores interesser, men nogle gange glemmer vi forholdet. På ’Der skal to til tango’ giver vi jer værktøjerne til at styrke jeres relation, få mere lidenskab og mere kærlighed.

Kurset er ikke terapeutisk, men tilbyder en grundlæggende forståelse for os selv som mennesker, samfundsudviklingen af kønsroller og håndgribelige værktøjer til hvordan vi som par kan udvikle os. Alt sammen krydret med latinamerikansk mad, drinks, dans og musik.

Kurset er for jer, som gerne vil have en paroplevelse udover det sædvanlige, og som ønsker at udvikle og styrke jeres relation. Bliv et robust par, hvor i for mere opmærksomhed, anerkendelse og gensidig respekt.

Hold gang i passionen, pust til gnisterne og vær klar til at blive udfordret, provokeret og grine så det gør ondt i kinderne.

Kursus Der skal to til tango
Kursusleder Forstander Morten Erbs
Pris delt dobbeltværelse 4.900 kr. pr. person
Pris enkeltværelse 5.500 kr. pr. person
Start 24. maj 2020
Slut 30. maj 2020

Kursusprogram

Kursusprogrammet kommer snarest