Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kultur i november

Højskolen Østersøen åbner dørene for 2 uger fyldt med oplevelser, samvær og rum til refleksion.

Kurset byder blandt andet på store koncertoplevelser nord og syd for grænsen, når vi tager til koncert med områdets to symfoniorkestre, lige som Verdis berømte opera ”Rigoletto” er på programmet. Ligeledes skal vi besøge nogle spændende kunstudstillinger, når vi tager til Esbjerg og Ribe Kunstmuseum og besøger Trapholt. I Tønder er der både mulighed for at se på kunst og kulturhistorie, når vi deltager i årets Kulturkonference med temaet: ”Lokalt fællesskab” og skal høre tre oplægsholdere give deres inspirerende bud på hvordan man kan løfte udkantsområder, når bare man løfter i flok.

Kurset er fyldt med masser spændende foredrag ved højskolens egne, dygtige lærere, der hver vil øse af deres viden indenfor kunst, musik, litteratur, filosofi og meget andet. Som deltager har du også mulighed for at sætte dit præg på kurset, når vi i løbet af kurset arbejder med erindringer, både filosofisk, litterært, filmisk og derfor naturligt også trækker på egne fortællinger.

Glæd dig til 14 forrygende dage, hvor du kan høste inspiration til resten af vintermånederne og beruse dig i kulturoplevelser i grænselandet.

TILMELD
Kursus Kultur i november
Kursusledere Pernille Berg Engelhardt
Pris delt dobbeltværelse 6.900 kr. pr. person
Pris enkeltværelse 7.500 kr. pr. person
Start 03. november 2019
Slut 16. november 2020