Indlæser Begivenheder
TILMELD

Kom med til et festfyrværkeri af et kursus der udfordrer vores tanker og tilgang til hverdagens trummerum. Med udgangspunkt i den latinamerikanske kultur, der kommer til udtryk gennem dans, musik, gastronomi og samvær, tager vi jer med på en rejse.

Ugen byder på en nøje sammensat blanding af tango, musik, mad, drinks, foredrag og oplæg.

Hvordan skaber vi gode relationer og forhold? Vi udvikler os indenfor sport, arbejde og vores interesser, men nogle gange glemmer vi vores relationer og os selv. På ’Skal der to til tango’ giver vi dig værktøjerne til at kunne styrke dine relationer til andre og dig selv.

Kurset er ikke terapeutisk, men tilbyder en grundlæggende forståelse for os selv som mennesker, samfundsudviklingen af kønsroller og håndgribelige værktøjer til hvordan vi som mennesker kan udvikle os. Alt sammen krydret med latinamerikansk mad, drinks, dans og musik.

Kurset er for dig, som gerne vil have en oplevelse udover det sædvanlige, og som ønsker at udvikle og styrke dine relationer og forståelse for det at leve alene eller som par. Bliv et robust menneske, der kan omfavne verden og alt hvad den har at byde på.

Vær klar til at blive udfordret, provokeret og grine så det gør ondt i kinderne, og genfind dig selv og din passion i livet.

Det er også fuldstændig ligegyldigt hvad du kommer med i bagagen af tango-, danse- eller madlavningskundskaber. Om du er 25 eller 70 år. Kurset er tænkt til dig der lever alene og som ønsker at udforske idéen om at være alene eller ønsker at finde en partner. På ’Skal der to til tango’ får du redskaberne og forståelsen til at tilgå det liv som du drømmer om.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Højskolen Østersøen!

Tag dit flotteste tøj med, så du er klar til at danse, inspirere og have en fest.

Kursus Skal der to til tango?
Kursusleder Forstander Morten Erbs
Pris delt dobbeltværelse  4.900 kr. pr. person
Pris enkeltværelse  5.500 kr. pr. person
Start 02. februar 2020
Slut 08. februar 2020

Kursusprogram

Kursusprogrammet kommer snarest