Forside » Linjerne

Linjerne

På HØ tilbyder vi fire forskellige linjer. Du kommer til at have størstedelen af dine fag inden for dit linjefag, men du vil møde mennesker på kryds af de fire linjer, både når i har valgfag, morgensamling, projekter og selvfølgelig fælles aktiviteter i baren eller caféen.

Linjerne er delt op i Instruktør, Natur:Retur, Verdensborger og Experimenta.

Instruktør

På instruktørlinjen kan du vælge forskellige spor, ski & fitness, adventure & natur. Fælles er at du får de kompetencer der skal til for at kunne varetage et hvilket som helst instruktørvirke. Læs mere om linjen her.

Natur:Retur

Med Natur:Retur går vi all-in på naturen, med fokus på bæredygtighed, miljø og klima. Du vil sammen med andre unge menneske få værktøjerne til at kunne gå aktivt ud i verden og arbejde med bæredygtighed efter dit højskoleophold. Natur:Retur handler (nok selvsagt) om at komme retur i naturen, vi bygger vilde haver, tager ud og sanker, lærer om naturens komplekse økosystemer og vil generelt bruge meget mere tid i fri luft end i et klasselokale. Læs mere om linjen her.

Verdensborger

Verdensborger giver dig en større forståelse for den verden vi lever i. Vi kommer ind på alt fra religion, samfund, politik, historie, filosofi og sprog. Undervisningen veksler mellem traditionel tavleundervisning og mere interaktiv integration, hvor vi bl.a. laver rollespil, debatter, projekter og arbejder tværfagligt med fx Natur:Retur eller andre virksomheder. Læs mere om linjen her.

Experimenta

Kreativitet, innovation, iværksætteri og ledelse er gennemgående på dette kursus. Linjen er et eksperimentarium, hvor man skal prøve så mange ting af som muligt – og tilegne sig så bred en indsigt og forståelse som muligt. Læs mere om linjen her.

Er du i tvivl eller vil du gerne møde os face to face?

Vi er ikke længere væk end et opkald eller en mail, kontakt Pernille og få en snak.

pe@hojoster.dk eller 7332 5152