Forside » Pitstop

Trænger du til et pusterum?

Fortvivl ej, hvis du er gået hen og blevet lidt studietræt eller trænger du måske blot til lidt forandring i hverdagen? – så har du mulighed for at tage et pitstop på en højskole.

Som studerende på en videregående uddannelse, har du mulighed for at tage på højskole til en reduceret pris. Vi kalder det et pitstop.

Normalt betaler du DKK 1295,- pr. uge for dit højskoleophold, med et pitstop i din uddannelse, får du det til DKK 980,- pr. uge. Det er inklusiv kost, logi, aktiviteter, undervisning osv.

Tryk pause

På højskole er det lysten der driver viljen, mange oplever at fællesskabet, diversiteten fra ens hverdag og den lavpraktiske tilgang til undervisningen, giver lysten tilbage til bøgerne. Det er en pauseknap fra hverdagen, der kan hjælpe dig til at komme tilbage med fornyet energi til dit studie.

Efter højskoleopholdet kan du fortsætte dine studier, måske er du mere afklaret omkring din fremtid eller måske har du brug for at komme ud i verden og opleve mere. Uanset hvad, er du med et højskoleophold på Østersøen klædt på til, at kunne gå direkte ud og bruge din viden i en helhedsorienteret kontekst.

Mere end bare en skole

Vi påtager os en større rolle end at videregive viden og værktøjer til vores elever. Vi ønsker at inddrage dig i alle aspekter du måtte have lyst til at deltage i, om det er at udforske køkkenet eller komme ud i baggårdslandbruget. Østersøen bliver dit hjem og det er vores fornemmeste opgave at gøre det muligt.

Læs mere om linjerne og livet på skolen her

Hvorfor tage et pitstop?

I vores hektiske moderne liv, kan der være brug for at være at tage en pause og tænke sig om. Der kan være mange grunde til at tage på højskole:

  • er du blevet studietræt?
  • trænger du til ny inspiration eller til at bruge tid på en interesse?
  • er du kommet i klemme i fremdriftsreformen?
  • trives du ikke i studiemiljøet?
  • er du kommet i tvivl om dit studievalg og har brug for at afprøve andre sider af dig selv?
  • er eksamens- og læsepresset p.t. blevet lidt for stort?
  • føler du dig presset, ensom eller angst for ikke at slå til?

Et højskoleophold byder på fællesskab, oplevelser, og plads og tid til at være dig selv, altsammen i et trygt miljø, hvor alle er accepteret. Det er for mange lige det der skal til for, at finde ny energi, inden du vender tilbage til bøgerne.

Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for at tage et pitstop på mail eller tlf. +45 7462 4700

TILMELD